perjantai 17. helmikuuta 2017

Helmikuu helisee


























Aikaa suorastaan lentää! Ystäväpäivä oli ja meni, pian on laskiainen ja sitten jo maaliskuu.

Pellonpäässä on suunnitelmissa aloittaa päärakennuksen purkaminen, kunhan hangen pinta laskee ja aurinko alkaa lämmittämään poskipäitä. Sitä ennen on hyvää aikaa suunnitella ja haaveilla.
Jostain luin, että pilvilinnojen rakentaminen ja taivaanrannan maalaaminen on terveen mielen leikkiä ja ensimmäinen askel muutokseen. Haaveet antavat elämälle suunnan ja tekevät siitä mielekkään. Haaveet ja unelmat ovat vieneet meidät maapallon toiselta puolelta Suomen toiselle puolelle. Tänne rakennamme vanhuuden ajan Hyvän Elämän Paikan. Ihana pilvilinna, ja ensimmäinen askel muutokseen!







































Unelmathan muuttavat elämää jo toteutusvaiheen elinkaaren alkuvaiheessa, joten haaveista kannattaa puhua ääneen, tutustua jo unelmien toteuttaneiden tarinoihin (tässä blogit ovat mainio väline) ja kirjata ne ylös, vaikka aarrekartaksi tai kuten meillä: leikkelimme lehdistä meitä puhuttelevia asioita "sitten kun meillä on se Hyvän Elämän Paikka..." Esimerkiksi itse olen haaveillut "aina" viherhuoneesta, joten kansioon on leikelty useamman viherhuoneen kuva. Tosin uuteen päärakennukseen ei ole piirretty ollenkaan viherhuonetta, mutta sitä asiaa saa ajaa joskus tuleva kasvihuone ja talon sisällä olevat isot kukat. Unelma toteutuu, mutta hieman eri muodossa ja hyvä niin. Mielestäni mitään ei pidäkään kirjaimellisesti toteuttaa ja aiheuttaa itselleen turhaa stressiä. Itselle pitää olla armollinen, haaveiluissakin!


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit. Teit minut iloisiksi :)
Arvostan mielipidettäsi kovasti.

Tervetuloa toistekin!